Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

2020. február 15. szombat: Havas kalandok Biharfüreden.

2020. február 15. szombat: Havas kalandok Biharfüreden.

A teljes túraleírás és a jelentkezési lap ezen a linken megnyitható: https://forms.gle/8Gue9PYdGSP4UQR59

A Túrázz Velem Turista Egyesület könnyű, téli gyalogtúrára, szánkózni és síelni hív február 15-én!
Indulás: 2020. február 15-én:
6 óra Békéscsaba, OBI parkoló mellől,
6.20 ó Gyula, Penny parkoló,
6.40 ó Sarkad, Tesco parkoló. Érkezés: Békéscsabára 21 óra körül.
Utazás: mikrobuszokkal, indulási létszám 18 fő.

Részvételi díj: egyesületi tagoknak 5.000 Ft/fő, nem egyesületi tagoknak 6.000 Ft/fő.

Túravezető: Komlósi Zoltán, Telefon: +36205424909

Részletes program:
Békéscsaba -Gyula-Sarkad-Méhkerék-Nagyszalonta(mosdószünet és pénz váltási lehetőség)-Belényes útvonalon jutunk el Biharfüredre (~1100m). Délelőtti érkezésünk után Biharfüred környékén sétálunk. Meglátogatjuk a Csodaforrást, és könnyű gyalogtúra során megcsodáljuk a Jád-völgyét. Könnyű és nem meredek -összesen kb 6 km-es- gyalogtúránkat ajánljuk mindenkinek! Délután lehetőség lesz síelni, szánkózni, hófánkon csúszni. A síterep 2016/17-es síszezonra jelentős felújításon ment át, a 600 méteres húzóliftje megújult, valamint egy új bébilift és egy varázsszőnyeg is átadásra került. Utóbbiak a gyermekpályát, illetve a hófánk pályát szolgálják ki. Lehet hozni saját felszerelést, illetve a helyszínen is lehet bérelni. Téli időjárásra, nagy hóra kell számítani! A központi helyen elhelyezkedő Jadolina szállóban és a sípályánál is lehet frissítőt vásárolni, illetve melegedni. Sötétedés előtt, késő délután indulunk haza.
Sípálya tájékoztató árak: Szánkópálya 20 lei/szánkó használat korlátlan idejű (saját szánkót, csúszkát lehet hozni) Sífelvonó: Felnőtt 5lei/csúszás, gyermek 4 lei/csúszás. Hófánk: 5 lei/csúszás. Bérlet váltással kedvezőbbek az árak. Az árlista ezen a linken található: http://stanadevale.ro/tarife-program/

Ajánlott felszerelés: érvényes személyazonosító igazolvány, túrabakancs vagy hótaposó, kamásli, réteges (téli évszaknak megfelelő) öltözet, esőkabát, túrakabát, sapka, kesztyű, kis hátizsák, élelem és termoszban(meleg) innivaló egész napra, Lej fizetőeszköz. Váltóruhákat, váltócipőket javasolt hozni.

Egyéni utas,- sportbiztosítás kötése erősen ajánlott! A túravezető fenntartja a jogot a programváltoztatásra, akár túra, és utazás közben is!
A részvételi díjat Egyesületünk (Budapest Bank) bankszámlájára:
10102615-86410300-01004009 lehet befizetni a jelentkezést követő ötödik munkanapig.
Kérjük a “befizető nevét” és a “Biharfüred” megjegyzést beírni a közlemény rovatba!
Az előre megfizetett részvételi díjjal lehet jelentkezni a programra. A jelentkezési űrlap kitöltése, telefonon vagy írásban küldött jelentkezés egy jelzés a szervezőknek, nem minősül foglalásnak! A befizetést követően a megadott e-mail címre küldünk visszaigazolást a befizetésről és a foglalásról.
Közösségi oldalakon, honlapon beírt hozzászólást, megjegyzést nem tudjuk elfogadni jelentkezésnek.

A program lemondás feltételei: az utazás megkezdése előtti 5 vagy több munkanappal való lemondás esetén a befizetett részvételi díj 80 %-át visszatérítjük. Ha a lemondás 5 munkanapon belüli, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni! Lehetőség van a részvétel átruházása más személyre, tehát az utas maga helyett más személyt küldhet.

Túrák, kirándulások, ismerkedés, jókedv. Csatlakozz Te is! TÚRÁZZ VELEM TURISTA EGYESÜLET
www.turazzvelem.com * +36205424909 * info@turazzvelem.com *