Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Figyelem, elmarad! 2020. április 4. Kerékpáros körtúra

Figyelem, elmarad! 2020. április 4. Kerékpáros körtúra

Túránk elmarad!

Rövid leírás: Április elején nyeregbe pattanunk és körbe tekerjük a közép békési vidéket, érintve néhány kisebb települést is.

Túraútvonal: Békéscsaba-Békés-Murony-Kamut-Kétsoprony-Békéscsaba
Táv: kb. 55 km
A túra besorolása: könnyű síkvidéki kerékpáros túra **
Létszám: 20 fő
Túravezető: Szabó Zoltán + 36 30 985-5706
Találkozó: 2020.04.04. 07:45 óra Békéscsaba, Széchenyi liget, Körösök Völgye Naturpark bejárata. Indulás: 08:00 óra, Érkezés: a délutáni órákban
A túra nyílt és ingyenes azon bárki részt vehet. A részvétel előzetes regisztráláshoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet: https://forms.gle/JEKfKcEyt9EH32r3A

Részletek: a reggeli találkozó után útra kelünk Békés irányába keresztül kerekezünk a belvároson és a Szarvasi úton elhagyjuk a várost. Alig néhány kilométer megtétele után beérünk a szomszédos kistelepülésre Muronyba.Itt tartunk egy kis pihenőt és pár szóban megismerkedünk a település Árpád korig visszanyúló történetével. Következő megállónk egy másik kis településen Kamuton lesz a méltán híres Margaréta cukrászdában. Itt egy kis finom édességgel “jutalmazhatjuk” magunkat 🙂 Édes kis pihenőnk végén Kétsopronyba tekerünk át, ahol egy rövid körbetekintés és helytörténeti ismertetés végén haza indulunk.

Szükséges felszerelés: Egy a KRESZ előírásainak megfelelően felszerelt kerékpár(fékek, világítás, csengő, fényvisszaverő prizmák)Nem kötelező de jó ha van nálunk:sisak, tar tartalék belső, pumpa, szerszámok, defektjavító készlet, stb.) Ruházat: a mozgásban nem akadályozó, legyen nálunk esővédő réteg is feltétlenül. Enni-innivaló: szendvics, csoki, szőlőcukor, gyümölcs, víz, tea, sportital.Útközben lehetőség lesz pótolni kiegészíteni a készletet.

A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt!A túratársaknak kötelező betartani a KRESZ kerékpárosokra vonatkozó szabályait! A túravezető fenntartja magának a jogot a programváltoztatásra akár a túra közben is!
Túrák, ismerkedés, jókedv.Csatlakozz Te is!TúrázzVelem Turista Egyesület