Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Figyelemfelhívás!

Kedves Egyesületi Tagjaink, Túratársak!

A közvetlen környezetünkben és a világban zajló koronavírus járvány megfékezésére hozott kormányzati döntések és szabályok figyelembe vételével, töröljük a közelmúltban meghirdetett Túrázz Velem Turista Egyesület programjait március 18-tól. A március 30-i egyesületi közgyűlés is el fog maradni!

A befizetett részvételi díjak átvihetők – átkönyveljük őket – bármely más későbbi programunkra, vagy visszautaljuk azokat. Kérjük a befizető(k) írásban e-mail címünkre tvte2016@gmail.com jelezzék döntésüket az átkönyvelésről, vagy a visszautalásról. Visszautalás esetén kérjük megadni azt a bankszámlaszámot, amelyre a befizetett összeg visszautalását kérik. A friss, egyesületünket és programjainkat érintő változásokról honlapunkon és Facebook közösségi oldalunkon lehet informálódni a későbbiekben. Köszönjük a megértéseteket, jó egészséget kíván a Túrázz Velem Turista Egyesület!

https://www.facebook.com/TVTE1/