Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

2020. november 22. vasárnap: “Meglepetés túra”

2020. november 22. vasárnap: “Meglepetés túra”

A Túrázz Velem Turista Egyesület szervezésében, november 22-én negyedik alkalommal indulunk “Meglepetés túránkra”. Idén az Északi-középhegységben fogunk gyalogtúrázni.
Az ősz és tél határán, szárazon vagy ködben de lehet, hogy hóban egy nagyszerű programon meglepetések sorozata éri a résztvevő túratársakat. A túra helyszíne, útvonala, a cél is meglepetés lesz ezen a napon. Rövid túrakiírásunkból nem maradhat ki hogy mikor indulunk, mit hozz magaddal és mire számíts ezen a napon.
A meglepetések ezek után következnek a helyszínen.
Utazás: kisbusszal. Túravezető: Komlósi Zoltán, telefon +36205424909
Indulás: november 22. vasárnap 5.30 ó Békéscsaba, OBI parkoló, Andrássy út, 5.45 ó Békés, Posta előtti parkoló. Érkezés este Békésre majd Békéscsabára.
Részvételi díj: egyesületi tagjainknak 6.600 Ft/fő, nem egyesületi tagoknak 7.600 Ft/fő.
A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szervezés és a túravezető költségeit. A díj nem tartalmazza a baleset biztosítást, belépők, egyéni vásárlások, étkezés költségeit. A túráról: hazánkban, az Északi-középhegységben fogunk gyalogtúrázni november végén, jól járható és jól jelzett túraútvonalon. Tiszta időben remek kilátás, esetleg párás-ködös időben őszi táj fogadja majd túratársainkat. A túra során nem lesz víz vételezési lehetőség, elegendő folyadékkal (pld termoszban meleg tea…) készülj! Túránk érkezési helyszínén lesz melegedési, étkezési, frissítési lehetőség. A “meglepetés kilátóba” belépődíj a helyszínen fizetendő, felnőtt 700Ft/fő, 14 év alatti gyermek 500Ft/fő.
Táv kb 12 km, szint +650m. A túra besorolása: közepes nehézségű gyalogtúra. A teljes túrakiírás és a jelentkezési lap ezen a linken elérhető: https://forms.gle/tBWDGbsinChyxpecA