Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

2021. december 31. péntek: Szilveszteri gyalogtúra a békéscsabai bányatavak mentén.

2021. december 31. péntek: Szilveszteri gyalogtúra a békéscsabai bányatavak mentén.

A Túrázz Velem Turista Egyesület szervezésében a 2021 évet egy kellemes gyalogtúrával zárjuk Békéscsaba környékén. Meghívjuk kedves barátainkat, túratársainkat és az érdeklődőket, hogy jó levegőn, gyalogtúra során és családias hangulatban búcsúztassák az esztendőt. A hátizsákokba lehet tenni sütiket, termoszban meleg teát, vagy forralt bort, hogy átmelegítse a túrán megfáradt résztvevőket. A program nyílt és ingyenes, melyen mindenki – egyesületi tag és nem tag – részt vehet a regisztrációt követően.

Regisztrációért klikk ide: https://forms.gle/EUUYQW3gBdxVrEKs9
Útvonalunk: Békéscsaba Penny áruház parkolója(Bcs Temető sor) – Orosházi út – Fiumei utca – Kereki út – Csaba tó és a Fás tó közötti ösvényen érkezünk a madárleshez és pihenőhelyhez. Vissza utunk Fás-tó – Wagner utca – Kereki út – Povázsai utca – Orosházi út – Penny áruház parkolója.
Gyaloglásunk során nem sietünk, sokat beszélgetünk és jókedvűen túrázunk az év utolsó napján. Nagyobb pihenőt és a frissítők elfogyasztását a Csaba -és Fás-tavak mellett épített madárles és pihenőhelyen fogunk tartani.
Indulás: 2021. december 31-én 8.00 órakor a békéscsabai Penny áruház (Temető sor), találkozó indulás előtt 15 perccel. Várható visszaérkezés a Pennyhez 12 óra körül.
Túratáv kb 10 km. Könnyű gyalogtúra.
Túravezető: Komlósi Zoltán (telefon: +36205424909)
Szükséges felszerelés: kényelmes vízálló túrabakancsok, kamáslik, téli évszaknak megfelelő réteges öltözet, sapka, kesztyű, esőkabát. A túrán résztvevők hozhatnak sütit, teát, forralt bort, pezsgőt, melyeket együtt, közösen kóstolunk és fogyasztunk el. Lehetőleg hozz saját poharat a környezetünk védelme miatt!
Továbbá hozz magaddal sok mosolyt, jókedvet, túrákról emlékeket és történeteket.
Hozhatsz jelmezt, maskarát, parókát, szilveszteri dudát. Petárdát, tűzijátékot viszont NE hozz!

Részvételi díj nincs, viszont a részvétel regisztrációt igényel.

Regisztrálni lehet az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével, illetve tvte2016@gmail.com e-mail címre küldött szöveges jelentkezéssel lehet. Programunkon mindenki saját felelősségre vesz részt.

Túrák, kirándulások, ismerkedés, jó kedv. Csatlakozz Te is! TÚRÁZZ VELEM TURISTA EGYESÜLET www.turazzvelem.com
Egyesületi tagsággal kapcsolatos információk és tagsági jelentkezés egyesületünk honlapján is elérhető: http://turazzvelem.com/jelentkezes-tagnak/