Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

2022. január 22. szombat: Téli túra Biharfüreden

2022. január 22. szombat: Téli túra Biharfüreden

A Túrázz Velem Turista Egyesület könnyű, téli gyalogtúrára, szánkózni és síelni hív január 22-én! Délelőtt meglátogatjuk a Csodaforrást, és könnyű gyalogtúra során megcsodáljuk a Jád-völgyét. Délután lehetőség lesz síelni, szánkózni, hófánkon csúszni. A program nyílt, melyen mindenki – egyesületi tag és nem tag – részt vehet a rendelkezésre álló szabad helyek számától függően. A határátlépéshez oltottságot igazoló érvényes uniós digitális Covid-igazolvány és 24 óránál nem régebbi regisztráció szükséges/részletes info a kiírásban. Fontos feltétel, hogy az utolsó (2., vagy Janssen esetén az alap oltás) oltástól számítva legalább 10 napnak el kell telnie a határátlépés napjáig bezárólag. Az oltási igazolvány megléte így a túrán való részvétel alapfeltétele is.
Indulás: 2022. január 22-én: 5:30 óra Orosháza, MOL benzinkút, 6 óra Békéscsaba, OBI parkoló mellől, 6.20 ó Gyula, Penny parkoló. Érkezés: kora este Gyulára, Békéscsabára majd Orosházára.

Utazás: mikrobuszokkal, indulási létszám 18 fő.

A túraleírás és a jelentkezési lap az alábbi linkre kattintva nyílik meg: https://forms.gle/3AEptoMcx9bJMvpAA