Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

2022. június 29 – július 03. Két Keréken az Őrségben.

2022. június 29 – július 03. Két Keréken az Őrségben.

Rövid leírás: A tavalyi évben a Balaton körbekerékpározásával befejeztük a magyarországi tókerülő kerékpártúra sorozatunkat, ezért idén más kihívást kellett keresnünk, és hazánk egyik legnyugatibb csücskére, országunk egyik varázslatos, mégis talán kevéssé ismert kistájára, az Őrségre esett a választásunk. Az Őrség csodás vidékét egyszer az életben mindenkinek látnia kellene, aki pedig járt már ott, megtapasztalta azt a csendet és nyugalmat, felfedezte a tovább élő hagyományokat, a természet és a népi emlékek szépségeit, biztosan újra visszavágyik majd. A vidéki Magyarország egyik legszebb környékén minden megtalálható, ami a testi-lelki feltöltődéshez, az aktív, tartalmas pihenéshez kell. Gyönyörű műemlékek, festői, dimbes-dombos tájak, hűs vizű tavak, amelyek némelyikében még csobbanni is lehet, és hát a gasztronómia finomságaira és a helyiek vendégszeretetére sem lehet panasz. Az eddigiekhez képest jelentős változás, hogy idén állandó szállásunk lesz, és csillagtúrákat teszünk, így mindig csak az aznapra szükséges felszerelést kell magunkkal vinni. A kerékpárokat lehetőség lesz az indulás előtti napon felpakolni a kerékpár szállítóra Békéscsaba, Csíki u. 39. sz alatt 18 – 19 óra között.
A program hossza: 5 nap, 4 éjszaka. A teljes túrakiírás és a jelentkezési lap az alábbi linkre kattintva nyílik meg: https://forms.gle/sVU1pjRucdeSrt2a6