Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Egyesületünk bemutatkozik

Üdvözöl a Túrázz Velem Turista Egyesület!

Köszönjük az SZJA 1% felajánlásokat 2021 évben is! Az 1% felajánlások összege 152.475 Ft. Kérjük, a jövőben is támogasd adód 1%-val egyesületünket! Adószámunk: 18758791-1-04

Egyesületünket 12 lelkes természetjáró turista hozta létre 2016 év áprilisában Túrázz Velem Turista Egyesület néven azzal a kiemelt működési céllal, hogy népszerűsítse a természetjárást, túrázást, az Erdélyi-Szigethegység, a Körösök-völgye és a Kárpát-medence természeti és kulturális értékeit, látványosságait másokkal is megismertesse. A Civil Törvénynek megfelelően céljainkat és szabályainkat Alapszabályba foglaltuk. A „Túrázz Velem” elnevezés saját ötlet, egyben felhívás is a túrákon való részvételre.

A Túrázz Velem Turista Egyesület elsősorban a bakancsos-hátizsákos túrákat részesíti előnyben. A bakancsos túrák mellett a nevezetes, történelmi látnivalókhoz is kirándulunk.

Leggyakrabban a Bihar-hegységben túrázunk, azonban az egyesületi szervezet előtt az elmúlt évek során már volt alkalmunk bejárni Erdély hegyeinek nagy részét. Jártunk magashegyi régiókban a Keleti,- és Déli-Kárpátokban, és a lakóhelyünkhöz közeli Alföld természeti csodáit is meglátogattuk.
Egyesületünk nem csak az egyesület tagjai számára, hanem úgynevezett „nyílt túrákat” is szervez a túrázást, természetjárást kedvelő érdeklődők számára.
Programjaink között szerepel egynapos és többnapos kirándulás is, az egyesületi tagoknak.
Az utazást rendszerint mikrobusszal, kis- vagy nagybusszal oldjuk meg.
Terveinkben vannak több napos kirándulások, túrázások a hegyekben, az Országos Kékkörön való túrázás, Békés-megye, a Körösök-völgye határon inneni és határon túli természeti és kulturális látnivalóinak megismerése, megismertetése. 2016 októberétől a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) tagegyesülete lettünk. Tagjaink az MTSZ Természetjárói minősítési rendszerben is részt vehetnek. Ennek részleteit az MTSZ honlapján itt lehet olvasni.

Szeretnénk, ha velünk ismernéd meg szép Magyarország, Felvidék, Kárpátalja, Partium, Erdély, Délvidék látványosságait gyalogos kirándulások, túrák alkalmával.
Azok számára, akik még nem kirándultak, túráztak velünk, de szeretnének részt venni nyílt túráinkon, javasoljuk, hogy vegyék fel a kapcsolatot velünk. Várunk tagjaink között!
Biztatunk Téged is, Kedves Olvasó, hogy amennyiben még nem volt alkalmad arra, hogy felfedezd a hegyek természeti szépségeit, érdemes nekiindulni! Túrázz Velem Turista Egyesület

Adataink:

Túrázz Velem Turista Egyesület

Székhely: 5600 Békéscsaba, Szegfű u. 37.

Nyilvántartási számunk: 04-02-0003351

Adószámunk: 18758791-1-04

Bankszámla számunk: 10102615-86410300-01004009

A Túrázz Velem Turista Egyesület Alapszabálya elolvasható itt.

Adatvédelmi Szabályzatunk itt olvasható.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net